Ако човекът отсреща не те уважава, не ти дава отношението, коетo

...
Ако човекът отсреща не те уважава, не ти дава отношението, коетo
Коментари Харесай

Скъпа моя, това писмо е за Теб

Ако индивидът насреща не те почита, не ти дава отношението, коетo заслужаваш, подценява те и те подценява, събери си нещата и си тръгни. Направи го, скъпа моя. Заради себе си. Заради своето бъдеще.

Да, може да не знаеш в каква посока ще поемеш, нито при кого ще отидеш, само че няма значение - значимото е, че ще бъдеш някъде, където ще си себе си.

Никой няма право да ти споделя какво да правиш, или да не правиш. За какво си коства да се бориш, или да се откажеш. Не позволявай на никого да те слага в рамки.

Ти си родена да бъдеш свободна. Ти си родена да бъдеш това, което си.

Ако някой ти каже, че искаш прекалено много,... искай още повече. Защото знаеш, че си подготвена да дадеш доста. Че даваш доста. Ако някой ти каже, че си прекомерно амбициозна, още по-упорито преследвай задачите си. Ако някой ти каже, че искаш невъзможни неща, искай ги още по-горещо. И още по-горещо вярвай, че ще ги постигнеш. Ако някой ти каже, че бързаш прекалено много. Бързай още повече. Улавай миговете на живота. Не чакай. Не пълзи. Не спи. Дай воля на силата в себе си. Дай воля на силата си. Повярвай в силата си.

Не си длъжна на никого. Затова, не се променяй поради никого.

Не се отхвърляй от нещата, в които вярваш.
Не се отхвърляй от нещата, които заслужаваш.
Не се отхвърляй от себе си.

И не забравяй: никой не може да те държи на място, в обстановка и при хора, с които не искаш да бъдеш. Освен в случай че ти самата не го позволиш. Време е да спреш да го правиш, не мислиш ли? Време е да тръгнеш по пътя... към себе си. Към бъдещето си. Към щастието си.

От: Мен  

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР